Κατηγορίες
Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Έλα να γίνουμε ομάδα για το Διαγωνισμό Ρομποτικής FIRST LEGO League

 FLL2015banner

Συνάντηση ενημέρωσης για το Διαγωνισμό Ρομποτικής FIRST LEGO League (FLL)

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, το ΝΟΗΣΙΣ και η ομάδα της eduACT διοργάνωσαν μια ενημερωτική ημερίδα για το διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Έρευνας Ρομποτικής & Τεχνολογίας FIRST LEGO League, που αφορά σε παιδιά 9-16 ετών.

Η ημερίδα ξεκίνησε με τον γενικό διευθυντή του ΝΟΗΣΙΣ, Θανάση Κοντονικολάου και στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση από τον πρόεδρο της eduACT,  Κώστα Βασιλείου. Γονείς και παιδιά που συμμετείχαν σε εργαστήρια ρομποτικής του ΝΟΗΣΙΣ βρέθηκαν όλοι μαζί και ενημερώθηκαν για τη δομή του διαγωνισμού και τη δράση της eduACT μέχρι σήμερα, σε μια προσπάθεια η ρομποτική, οι νέες τεχνολογίες και η καινοτομία να εξαπλωθούν στη χώρα μας και να αυξηθεί η εμπλοκή όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών.

Επίσης, η ομάδα των RoboMasters που διακρίθηκε στον περσινό διαγωνισμό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της. Τα παιδιά πήραν το λόγο και παρουσιάστηκαν στο κοινό ως ομάδα, δείχνοντας παράλληλα δικά τους video προσθέτοντας με τον τρίπο αυτό την οπτική των ίδιων των συμμετεχόντων για το FLL.

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό πατήστε εδώ.

 

Έλα να γίνουμε ομάδα!

Το ΝΟΗΣΙΣ με την υποστήριξη της eduACT προσφέρει στα παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια ρομποτικής που διοργανώνε,ι την ευκαιρία να συμμετέχουν στο FLL, καθώς θα σχηματιστούν ομάδες που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και που θα μπορούν να προπονούνται στην πίστα του στο χώρο του ΝΟΗΣΙΣ.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθυνθείτε στη Μαρία Καρνέζου στο 2310 483000, εσωτ. 121.

FLLGreece_Logo

 

clip_image002

 

clip_image003

Δημοσιεύτηκε 8 Δεκεμβρίου, 2014