Δείτε στον Προσομοιωτή: 3D και 2D ταινίες – μια αξέχαστη εμπειρία!

img_7b89dabdef5aΚοσμικό εξπρές (3D)
Είστε έτοιμοι για την πιο έντονη βόλτα της ζωής σας? Αυτό το τρενάκι είναι από άλλο κόσμο

Φανταστικό ταξίδι (3D)
Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε με τα πιο προηγμένα οχήματα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ Σ’ αυτή την φανταστική περιπέτεια θα πεταχτείτε σε διάφορα μέρη της γης, από την Αρχαία Αίγυπτο ως τη Νέα Υόρκη, σε ένα φανταστικό ταξίδι στα πιο εκπληκτικά μέρη της γης.

Τρέχοντας στον πάγο (3D)
Μία εμπειρία σε κατάλευκο χιόνι με υπέροχες εικόνες. Αυτή η βόλτα καταιγιστικής δράσης –ένας συνδυασμός έλκηθρου και τρένου του τρόμου- σχεδιασμένη για να σας κόψει την ανάσα, θα σας μεταφέρει στα παγωμένα τοπία της Αρκτικής κάτω από το Βόρειο Σέλας.

Ταξίδι στο κέντρο της Γής (3D)
Ένα συναρπαστικό φανταστικό ταξίδι που σας μεταφέρει μέσα από εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες – από το λιωμένο μάγμα στα γιγάντια μανιτάρια, στα βάθη ενός υπόγειου ωκεανού- στο ίδιο το κέντρο της Γης.

Big Bang (3D)
Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο στη στιγμή που γεννήθηκε το Σύμπαν. Η ιστορία 10 δισεκατομμυρίων χρόνων θα ξεδιπλωθεί σε τρεις διαστάσεις μπροστά στα μάτια σας σε 4 μόλις λεπτά. Η ταινία εξερευνά σημαντικά γεωλογικά γεγονότα που ξεκινούν με τη Μεγάλη Έκρηξη και φτάνει μέχρι την εμφάνιση ζωής στη Γη. Το «Big Bang» τοποθετεί τον θεατή στο κέντρο της δράσης και του προσφέρει μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα εκπαιδευτική εμπειρία.

Με τα μάτια των ζώων (3D)
Στην παιδική ταινία «Με τα μάτια των ζώων», οι μικροί μας φίλοι θα ακολουθήσουν ένα αγόρι σε μια σειρά φανταστικών μεταμορφώσεων υπό την καθοδήγηση μιας κουκουβάγιας. Θα καταδιώξουν σαν λιοντάρια ένα ελάφι, θα κολυμπήσουν σαν δελφίνια, θα μεταμορφωθούν σε μέλισσες, θα αντιμετωπίσουν μια αρκούδα και θα πετάξουν σαν κουκουβάγιες. Μέσα από αυτό το ταξίδι, το αγόρι συνειδητοποιεί ότι είναι καθήκον όλων μας να σεβαστούμε και να διαφυλάξουμε τη ζωή όλων των ζώων του πλανήτη μας.

Aquaride (3D)
Σε μια φανταστική, υποβρύχια διαδρομή, όπου θα συναντήσετε καρχαρίες και ναυάγια, σας αποκαλύπτονται τα μυστικά που κρύβει ο βυθός.

Το μαγικό χαλί (3D)
Αφήστε το τζίνι του λυχναριού να σας οδηγήσει σε μια μυστηριώδη και γεμάτη περιπέτεια διαδρομή.

Το Τρένο του Ιλίγγου (2D)
Επιβιβαστείτε στο μεγαλύτερο και πιο απότομο τρενάκι του κόσμου. Καθίστε στην πρώτη θέση και ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό ταξίδι μέσα σε ένα βραχώδες λατομείο. Δεν πρόκειται για μια φανταστική αναπαράσταση, αλλά για την πραγματική βιντεοσκόπηση της διαδρομής του μεγαλύτερου σε μήκος ξύλινου «Τρένου του Τρόμου» που βρίσκεται στο Θεματικό Πάρκο Fiesta στο San Antonio του Texas.

Η μηχανή του χρόνου (2D)
Ένα Φανταστικό Ταξίδι στο χρόνο, από την μεγάλη έκρηξη στην εποχή των δεινοσαύρων στο πρόσφατο παρελθόν και στο προσεχές …μέλλον.