Γίνε εθελοντής!

Το ΝΟΗΣΙΣ ως πολιτιστικός φορέας και ζωντανό κύτταρο του κοινωνικού ιστού, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να γίνουν εθελοντές και να συμμετέχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και την θετική τους διάθεση στη λειτουργία του Ιδρύματος.

Μέσω της συνεργασίας αυτής θα συμμετάσχεις στη μεγάλη οικογένεια του ΝΟΗΣΙΣ, θα σου δοθεί η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε ένα δυναμικό, πολιτιστικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρονται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας, ειδικές εκδηλώσεις για τους εθελοντές και άλλα προνόμια.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή αντικειμένου σπουδών. Το μόνο που χρειάζεται είναι ενθουσιασμός, δέσμευση, αφοσίωση και διάθεση προσφοράς.

Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο εξυπηρέτηση επισκεπτών, υποστήριξη εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ξεναγήσεων κ.ά.

Παρακαλούμε δείτε τους Κανόνες Παροχής Εθελοντικής Προσφοράς στο ΝΟΗΣΙΣ εδώ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης και ένταξης στην ομάδα εθελοντών του φορέα τη σχολική χρονιά 2019-2020 πραγματοποιήθηκαν 3 ενημερωτικές συναντήσεις (Οκτώβριος 2019, Νοέμβριος 2019 και Φεβρουάριος 2020), ενώ η προγραμματισμένη συνάντηση για τις 18 Μαρτίου 2020 ακυρώθηκε λόγω του COVID-19.

Ευελπιστούμε ότι με τη νέα χρονιά θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το πρόγραμμα εθελοντισμού, ανάλογα βέβαια με τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας. Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα υπάρξει ανακοίνωση στο site μας με τις ημερομηνίες πραγματοποίησης των επόμενων ενημερωτικών συναντήσεων.

Πληροφορίες:
Κλαίρη Γρηγορούδη,
τηλ. 2310 483 000, εσωτ: 126 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-15.00)
Email: grigoroudi@noesis.edu.gr

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο το ΝΟΗΣΙΣ θα προβαίνει σε έκτακτες ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα και τη σελίδα του φορέα στο facebook για τη στελέχωση ειδικών δράσεων και εκδηλώσεων από εθελοντές.

European Union Digital Greece Espa
Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης