Γίνε εθελοντής!

Το ΝΟΗΣΙΣ ως πολιτιστικός φορέας και ζωντανό κύτταρο του κοινωνικού ιστού, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να γίνουν εθελοντές και να συμμετέχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και την θετική τους διάθεση στη λειτουργία του Ιδρύματος.

Μέσω της συνεργασίας αυτής θα συμμετάσχεις στη μεγάλη οικογένεια του ΝΟΗΣΙΣ, θα σου δοθεί η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε ένα δυναμικό, πολιτιστικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρονται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας, ειδικές εκδηλώσεις για τους εθελοντές και άλλα προνόμια.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή αντικειμένου σπουδών. Το μόνο που χρειάζεται είναι ενθουσιασμός, δέσμευση, αφοσίωση και διάθεση προσφοράς.

Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο εξυπηρέτηση επισκεπτών, υποστήριξη εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ξεναγήσεων κ.ά.

Παρακαλούμε δείτε τους Κανόνες Παροχής Εθελοντικής Προσφοράς στο ΝΟΗΣΙΣ εδώ.

Το πρόγραμμα ενημέρωσης και ένταξης στην ομάδα εθελοντών του φορέα για τη σχολική χρονιά 2018-2019, ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο 2019, μετά την πραγματοποίηση 4 ενημερωτικών συναντήσεων με τους ενδιαφερόμενους.

Για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα εθελοντών κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές συναντήσεις στις παρακάτω ημερομηνίες:

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019
Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020
Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 (ακυρώνεται λόγω επικαιρότητας κορωνοϊού)

στις 11.30 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΗΣΙΣ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε παρακαλούμε ενημερώστε μας στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση grigoroudi@noesis.edu.gr με το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία της συνάντησης στην οποία θα συμμετάσχετε.

Πληροφορίες:
Κλαίρη Γρηγορούδη,
τηλ. 2310 483 000, εσωτ: 126 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-15.00)
Email: grigoroudi@noesis.edu.gr

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο το ΝΟΗΣΙΣ θα προβαίνει σε έκτακτες ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα και τη σελίδα του φορέα στο facebook για τη στελέχωση ειδικών δράσεων και εκδηλώσεων από εθελοντές.