Διοργανώστε το πάρτι του παιδιού σας στο ΝΟΗΣΙΣ!

ZOI-PARTY-banner-A3-101017

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνείτε από την Τρίτη 18/8/2020, με τη Δέσποινα Μάντσου στο τηλέφωνο 6970527552 (από Τρίτη μέχρι Παρασκευή, ώρες 10:00-14:00).

Πού θα γιορτάσεις τα γενέθλιά σου;
Έλα στο ΝΟΗΣΙΣ να οργανώσουμε το πιο διασκεδαστικό και αξέχαστο πάρτι!

Γίνε και εσύ ένας μικρός επιστήμονας και πάρε μέρος σε ξεχωριστά παιχνίδια και μαγικά πειράματα μαζί με τους φίλους σου.

 

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Party με τον Dr. ΝΟΗΣΙΣ» θα σου μείνει αξέχαστο γιατί περιλαμβάνει:

  • Show πειραμάτων με τον Dr. ΝΟΗΣΙΣ με νέο ανανεωμένο περιεχόμενο
  • Ρόμπες και γυαλιά επιστήμονα
  • ΔΩΡΕΑΝ Προβολή σε Κοσμοθέατρο ή Πλανητάριο
  • BuZZ or Pass? Ένα νέο ομαδικό παιχνίδι γρήγορης αντίδρασης δημιουργικής σκέψης και γνώσεων
  • Επιστημονικά σνακ, τοστάκι και χυμό
  • Αναμνηστικά δωράκια
  • Δυόμιση ώρες δημιουργική απασχόληση με συνοδούς
  • Προσκλήσεις για να τις εκτυπώσετε και να μοιράσετε στους φίλους σας

Για παιδιά Δημοτικού
Διοργάνωση πάρτι: Σάββατο και Κυριακή, 12:00-20:00

Πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «πάρτι με τον Dr. ΝΟΗΣΙΣ»!
Το επιστημονικό μας πάρτι συνδυάζει γνώση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία, και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού. Στις 2,5 ώρες που διαρκεί, τα παιδιά συνοδεύονται από έμπειρους παιδαγωγούς σε τρεις διαφορετικούς χώρους του ΝΟΗΣΙΣ.

Αρχικά βλέπουμε μια ταινία είτε στο πλανητάριο είτε στο Κοσμοθέατρο, ανάλογα με την επιλογή σας και βάσει συγκεκριμένου προγράμματος, στη συνέχεια τα παιδιά πηγαίνουν στο εργαστήριο, φορούν ρόμπες και γυαλιά επιστημονικά, και συμμετέχουν σε πειράματα παρέα με τον Dr. ΝΟΗΣΙΣ. Μετά τη λήξη των πειραμάτων, ακολουθεί το νέο παιχνίδι (τύπου τηλεπαιχνίδι) με ερωτήσεις δημιουργικής σκέψης και γνώσεων. Τέλος, ακολουθεί το κόψιμο της τούρτας και στα παιδάκια προσφέρεται τοστάκι και χυμός. Το πάρτι ολοκληρώνεται, μοιράζοντας σε όλους τους καλεσμένους αναμνηστικά δωράκια ΝΟΗΣΙΣ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 παιδιά. Το κόστος ορίζεται ως τιμή πακέτου και ανέρχεται στα 300 ευρώ για μέχρι 15 παιδιά και 330 ευρώ για 16 μέχρι 30 παιδιά. Στο πακέτο περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες και τα είδη του πάρτι (αναλώσιμα, δωράκια, φαγητό), εκτός από την τούρτα!

Εάν επιθυμείτε να έχετε καλεσμένους και γονείς στο χώρο, θα χρειαστεί να μιλήσετε με τον υπεύθυνο του εστιατορίου που στεγάζεται στο ΝΟΗΣΙΣ, Λάζαρο Κοντόπουλο, από Τρίτη έως Κυριακή, στο τηλέφωνο 2310 475751.

Για ηλεκτρονικές κρατήσεις πατήστε εδώ.

 

 

European Union Digital Greece Espa
Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης