Προβολές για το Νηπιαγωγείο

Πλανητάριο

Μαγικός πλανήτης – κινούμενα σχέδια

Η ιστορία της μικρής Μία που προσπαθεί να προστατέψει τη Γη και να σώσει τις 4 εποχές του χρόνου από την κλιματική αλλαγή. Δείτε περισσότερα (στην αγγλική γλώσσα) πατώντας εδώ.
Από νήπια μέχρι και Δημοτικό.

Ο τυφλός που έβλεπε τα αστέρια

Ο τυφλός, σοφός γέροντας, έχει πολλά να διδάξει για τον ουρανό, τα αστέρια, αλλά και για την ίδια τη ζωή.
Από Νήπια μέχρι και τις πρώτες τάξεις Δημοτικού.

Κοσμοθέατρο

The great journey – Το θαυμαστό ταξίδι – 2D

Η ταινία παρουσιάζει τον τρόπο που ένας αστρονόμος βλέπει τον κόσμο και πώς αντιλαμβάνεται την επιστήμη και τα επιτεύγματά της. Απολαύστε εντυπωσιακές εικόνες ουράνιων σωμάτων, πλανητών, αστεριών και γνωρίστε το πώς διαμορφώθηκαν οι γνώσεις του ανθρώπου για το σύμπαν στο πέρασμα του χρόνου.
Για όλες τις ηλικίες.

Dream big – Τα θαύματα της μηχανικής – 3D

Από τα κτίρια που αγγίζουν τον ουρανό μέχρι τα υποβρύχια ρομπότ που ερευνούν τον βυθό, τα ηλιακά αυτοκίνητα και τις «έξυπνες», βιώσιμες πόλεις, η ταινία «Dream big – Τα θαύματα της μηχανικής» αναδεικνύει την ανθρώπινη ευφυΐα που βρίσκεται πίσω από τα μικρά και μεγάλα θαύματα των τεχνολογικών επιτευγμάτων και αποκαλύπτει τη δημιουργικότητα και τα ανθρωπιστικά αισθήματα που ωθούν τους μηχανικούς να δημιουργούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους συνανθρώπους τους.
Για όλες τις ηλικίες.

 Οι Δεινόσαυροι – Γίγαντες της Παταγονίας – 3D

Οι Δεινόσαυροι, που κυριαρχούσαν στην Παταγονία πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας και αποκτούν τρισδιάστατη μορφή στη γιγαντοοθόνη του Κοσμοθεάτρου.
Για όλες τις ηλικίες.