Επιστημονικά γενέθλια στο ΝΟΗΣΙΣ!

Επιστημονικά γενέθλια στο ΝΟΗΣΙΣ!

 Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνείτε με τη Δέσποινα Μάντσου στο τηλέφωνο 6970527552 (ημέρες Τρίτη με Παρασκευή, ώρες 10:00-14:00).

 Πού θα γιορτάσεις τα γενέθλιά σου;
Έλα στο ΝΟΗΣΙΣ να οργανώσουμε το πιο επιστημονικό και αξέχαστο πάρτι!

Γίνε και εσύ ένας μικρός επιστήμονας και πάρε μέρος σε ξεχωριστά παιχνίδια και μαγικά πειράματα μαζί με τους φίλους σου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τον Dr. ΝΟΗΣΙΣ θα σου μείνει αξέχαστο γιατί περιλαμβάνει:

  • Show πειραμάτων με τον Dr. ΝΟΗΣΙΣ με νέο ανανεωμένο περιεχόμενο
  • ΔΩΡΕΑΝ Προβολή σε Κοσμοθέατρο ή Πλανητάριο
  • BuZZ or Pass? Ένα ομαδικό παιχνίδι γρήγορης αντίδρασης δημιουργικής σκέψης και γνώσεων
  • Αναμνηστικά δωράκια
  • Δυόμιση ώρες, δημιουργική απασχόληση από παιδαγωγούς
  • Προσκλήσεις για να τις εκτυπώσετε και να μοιράσετε στους φίλους σας

Για παιδιά Δημοτικού
Διοργάνωση πάρτι: Σάββατο και Κυριακή, 12:00-20:00

Πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «πάρτι με τον Dr. ΝΟΗΣΙΣ»!

Το επιστημονικό μας πάρτι συνδυάζει γνώση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία και απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. Στις 2,5 ώρες που διαρκεί, τα παιδιά συνοδεύονται από έμπειρους παιδαγωγούς σε τρεις διαφορετικούς χώρους του ΝΟΗΣΙΣ.

  1. Αρχικά βλέπουμε μια ταινία είτε στο πλανητάριο είτε στο Κοσμοθέατρο, ανάλογα με την επιλογή σας και βάσει συγκεκριμένου προγράμματος.

2.Στη συνέχεια τα παιδιά ανακαλύπτουν το εργαστήριο του Dr. NOΗΣΙΣ και συμμετέχουν σε πειράματα μαζί του!

  1. Μετά τη λήξη των πειραμάτων, ακολουθεί το παιχνίδι (τύπου τηλεπαιχνίδι-quiz) με ερωτήσεις δημιουργικής σκέψης και γνώσεων.
  2. Τέλος, ακολουθεί το κόψιμο της τούρτας και στα παιδάκια προσφέρεται τοστάκι και χυμός.
  3. Το πάρτι ολοκληρώνεται, μοιράζοντας σε όλους τους καλεσμένους αναμνηστικά δωράκια ΝΟΗΣΙΣ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 20 παιδιά. Το κόστος ορίζεται ως τιμή πακέτου και ανέρχεται στα 330 ευρώ. Στο πακέτο περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες και τα είδη του πάρτι (αναλώσιμα, δωράκια, φαγητό), εκτός από την τούρτα!

Εάν επιθυμείτε να έχετε καλεσμένους και γονείς στο χώρο, θα χρειαστεί να μιλήσετε με τον υπεύθυνο του εστιατορίου που στεγάζεται στο ΝΟΗΣΙΣ, Λάζαρο Κοντόπουλο, από Τρίτη έως Κυριακή, στο τηλέφωνο 2310 475751.

Μένουμε ασφαλείς!

Αποτελεί για εμάς μέγιστη προτεραιότητα η εξασφάλιση ενός ασφαλέστατου περιβάλλοντος για τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Για τον λόγο αυτό το NOESIS λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και αποστασιοποίησης βάσει των επίσημων οδηγιών για τον Covid-19 από τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ), και είναι σε ισχύ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων και των εισηγητών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που τους δίνονται και να εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας, τα οποία θα ισχύουν (πχ., θερμομέτρηση κατά την είσοδο, απολύμανση χεριών, χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, συγκεκριμένες θέσεις σε όλες τις συναντήσεις κλπ).

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις εδώ

Για ηλεκτρονικές κρατήσεις πατήστε εδώ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνείτε με τη Δέσποινα Μάντσου στο τηλέφωνο 6970527552 (ημέρες Τρίτη με Παρασκευή, ώρες 10:00-14:00).