Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε ψηφιακό υλικό που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο για τον ελεύθερο χρόνο σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επιστήμη, ακολουθήστε τον Οδυσσέα, τη Ζωή και τον Dr. ΝΟΗΣΙΣ σε ένα “Ταξίδι στη γνώση” και γνωρίστε φυσικά φαινόμενα και επιστημονικές ανακαλύψεις, μέσα από 50 διαφορετικές ιστορίες κινουμένων σχεδίων.

Σας ενδιαφέρουν τα εκθέματα του ΝΟΗΣΙΣ; Δείτε τη συλλογή μας!

Αγαπάτε τις εκθέσεις μας, αλλά βρίσκεστε μακριά; Μπορείτε να τις επισκεφθείτε εικονικά!

Περισσότερες επιλογές στο μενού της σελίδας αυτής. Καλή πλοήγηση!

Ψηφιοποιημένο Περιεχόμενο
Εικονικό Μουσείο Βιομηχανικής Κληρονομιάς

Το έργο «Εικονικό Μουσείο Βιομηχανικής Kληρονομιάς» περιλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέρους της συλλογής του ΝΟΗΣΙΣ με σκοπό τη δημιουργία ενός πλήρως ψηφιακού εκπαιδευτικού προορισμού, που θα βασίζεται στη βιωματική εμπειρία και μάθηση, μέσα από τη χρήση καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων και εφαρμογών.

Οι εφαρμογές και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια του έργου “Εικονικό Μουσείο Βιομηχανικής Κληρονομιάς”και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 / Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία 2014-2020

Ώρα για παιχνίδι!

Εξερευνήστε τη συλλογή εκπαιδευτικών παιχνιδιών μας με θέματα όπως οι “Απλές μηχανές της αρχαιότητας”, το “Σώστε τη Νοησούπολη” και τις “Ενεργειακές επιΝοήσεις”. Λύστε παζλ και σπαζοκεφαλιές ή μάθετε για την επιστήμη με τη σειρά των επιστημονικών παιχνιδιών και εφαρμογών μας

Εικονικές Περιηγήσεις Μόνιμων Εκθέσεων

Το Έργο «Eικονικές ξεναγήσεις / περιηγήσεις στους χώρους μόνιμων εκθέσεων του ΝΟΗΣΙΣ» επιχορηγήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού, στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τα έργα και δράσεις Ψηφιακού πολιτισμού 2020.

ypourgeio-politismou-logo

Εικονικές Περιηγήσεις Περιοδικών Εκθέσεων
ChemNoesis
Συλλογή Εκθεμάτων ΝΟΗΣΙΣ
Πρακτικές Πληροφορίες