Κατηγορίες
Featured Posts Νέα

Γίνε μέλος του ΝΟΗΣΙΣ

Μια μοναδική εμπειρία για σένα και την οικογένειά σου!

Έλα στη μεγάλη παρέα της καινοτομίας, που συνδυάζει εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Ανακάλυψε ένα συναρπαστικό κόσμο επιστήμης και τέχνης.

Μοναδικά προνόμια, προσφορές και δώρα, εκδηλώσεις και εκπλήξεις για σένα και την οικογένειά σου.

Το ΝΟΗΣΙΣ είναι πολλά περισσότερα από ένα Μουσείο και έναν χώρο που φέρνει το κοινό κοντά στην τεχνολογία, την επιστήμη, την τέχνη, την ψυχαγωγία. Είναι μια διαφορετική εμπειρία σε έναν κόσμο μοναδικό!

Γίνε Μέλος του ΝΟΗΣΙΣ και μοιράσου μαζί μας τις ιδέες σου για να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι και να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο.

Δήλωσε συμμετοχή και μπες στην πρωτοποριακή ομάδα μας για να ανακαλύψεις, εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι, τον μαγικό κόσμο της επιστήμης, της τεχνολογίας, της τέχνης.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα ΜΟΝΟ με 30 ευρώ (ατομική συνδρομή) και 50 ευρώ (οικογενειακή συνδρομή, ανεξαρτήτως αριθμού μελών της οικογένειας) για ένα χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ατομική, την οικογενειακή συνδρομή και τα προνόμια των Μελών ΝΟΗΣΙΣ πατήστε εδώ.

Για εγγραφή πατήστε εδώ.

Για τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα Μέλη ΝΟΗΣΙΣ πατήστε εδώ.

Προσοχή! Τα προνόμιά σας θα είναι διαθέσιμα προς χρήση, αφού λάβετε επιβεβαιωτικό email, που θα σας ενημερώνει πως ολοκληρώθηκε η εγγραφή σας ως μέλος και ότι το πακέτο συνδρομής σας είναι έτοιμο για παραλαβή.

Πληροφορίες:
Κλαίρη Γρηγορούδη
Τηλέφωνο: 2310 483 000, εσωτερικό 126 (Δευτέρα με Παρασκευή, 9.00-15.00)
E-mail: grigoroudi@noesis.edu.gr

 

Δημοσιεύτηκε 31 Ιουλίου, 2020