Γίνε εθελοντής/ εθελόντρια!

Το ΝΟΗΣΙΣ ως πολιτιστικός φορέας και ζωντανό κύτταρο του κοινωνικού ιστού, προσφέρει τη δυνατότητα στα άτομα που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία και να συμμετέχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και τη θετική τους διάθεση στη λειτουργία του Ιδρύματος.

Μέσω της συνεργασίας αυτής θα συμμετάσχεις στη μεγάλη οικογένεια του ΝΟΗΣΙΣ, θα σου δοθεί η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε ένα δυναμικό, πολιτιστικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρονται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας, ειδικές εκδηλώσεις για τους εθελοντές και τις εθελόντριες, καθώς και άλλα προνόμια.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους/ όλες τους ενδιαφερόμενους/ ενδιαφερόμενες, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή αντικειμένου σπουδών. Το μόνο που χρειάζεται είναι ενθουσιασμός, δέσμευση, αφοσίωση και διάθεση προσφοράς.

Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο εξυπηρέτηση επισκεπτών, υποστήριξη εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ξεναγήσεων κ.ά.

Παρακαλούμε δείτε τους Κανόνες Παροχής Εθελοντικής Προσφοράς στο ΝΟΗΣΙΣ εδώ.

Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα εθελοντών κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, στις 12.00 το μεσημέρι, στις εγκαστάσεις του ΝΟΗΣΙΣ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε email στο grigoroudi@noesis.edu.gr.

Πληροφορίες:
Κλαίρη Γρηγορούδη
τηλ. 2310 483 000, εσωτ: 126 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-15.00)
Email: grigoroudi@noesis.edu.gr

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο το ΝΟΗΣΙΣ θα προβαίνει σε έκτακτες ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα και τη σελίδα του φορέα στο facebook για τη στελέχωση ειδικών δράσεων και εκδηλώσεων από εθελοντές.