Γίνε εθελοντής!

Το ΝΟΗΣΙΣ ως πολιτιστικός φορέας και ζωντανό κύτταρο του κοινωνικού ιστού, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να γίνουν εθελοντές και να συμμετέχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και την θετική τους διάθεση στη λειτουργία του Ιδρύματος.

Μέσω της συνεργασίας αυτής θα συμμετάσχεις στη μεγάλη οικογένεια του ΝΟΗΣΙΣ, θα σου δοθεί η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε ένα δυναμικό, πολιτιστικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρονται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας, ειδικές εκδηλώσεις για τους εθελοντές και άλλα προνόμια.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή αντικειμένου σπουδών. Το μόνο που χρειάζεται είναι ενθουσιασμός, δέσμευση, αφοσίωση και διάθεση προσφοράς.

Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο εξυπηρέτηση επισκεπτών, υποστήριξη εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ξεναγήσεων κ.ά.

Παρακαλούμε δείτε τους Κανόνες Παροχής Εθελοντικής Προσφοράς στο ΝΟΗΣΙΣ εδώ.

Το πρόγραμμα ενημέρωσης και ένταξης στην ομάδα εθελοντών του φορέα για τη σχολική χρονιά 2018-2019, ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο 2019, μετά την πραγματοποίηση 4 ενημερωτικών συναντήσεων με τους ενδιαφερόμενους.

Κατά το σχολικό έτος 2020-2021 το Πρόγραμμα Εθελοντισμού στο ΝΟΗΣΙΣ έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας COVID-19. Ευελπιστούμε ότι με τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022 οι συνθήκες που θα επικρατούν στον χώρο της δημόσιας υγείας θα μας επιτρέψουν να το συνεχίσουμε. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει έγκαιρα σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του φορέα με τις ημερομηνίες πραγματοποίησης των συναντήσεων ενημέρωσης και ένταξης στην ομάδα εθελοντών.

Πληροφορίες:
Κλαίρη Γρηγορούδη,
τηλ. 2310 483 000, εσωτ: 126 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-15.00)
Email: grigoroudi@noesis.edu.gr

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο το ΝΟΗΣΙΣ θα προβαίνει σε έκτακτες ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα και τη σελίδα του φορέα στο facebook για τη στελέχωση ειδικών δράσεων και εκδηλώσεων από εθελοντές.