Κατηγορίες
Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Εκδήλωση συμπαράστασης στο ΝΟΗΣΙΣ 20.10.2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΝΟΗΣΙΣ

Η Ένωση Ελλήνων Χημικών, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος και ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας, οργανώνουν εκδήλωση στο ΝΟΗΣΙΣ με τίτλο:

«Η επιστήμη και η εκλαΐκευσή της ΕΙΝΑΙ πολιτισμός»
την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, ώρα 18.00

eechem

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του ΝΟΗΣΙΣ στη διάδοση του ενδιαφέροντος για την επιστήμη και την τεχνολογία. Η ΕΕΧ, ο ΣΧΒΕ και ο ΟΦΑ με την εκδήλωση αυτή στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του επιστημονικού κόσμου και του κοινού γενικότερα ώστε να διατηρηθεί η λειτουργία του ΝΟΗΣΙΣ .

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
1) Δωρεάν διπλό θέαμα για το κοινό στο Πλανητάριο. Το ένα μέρος του θεάματος θα είναι in vivo παρουσίαση από τον χημικό, Σχολικό Σύμβουλο Δ.Ε. Χαλκιδικής Πολυχρόνη Καραγκιοζίδη και
2) Παρατήρηση ουρανίων αντικειμένων με τηλεσκόπια του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας.

Για την υλοποίηση των προαναφερθέντων, η Ένωση Ελλήνων Χημικών και ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος προσφέρουν το απαραίτητο χρηματικό ποσό ώστε το διπλό θέαμα στο πλανητάριο να είναι δωρεάν για το κοινό και ο ΟΦΑ διαθέτει τα τηλεσκόπια με χειριστές τα εξειδικευμένα μέλη του.

Για το δωρεάν θέαμα στο Πλανητάριο πρέπει να κλείσετε θέση στο τηλέφωνο: 2310278077 της ΕΕΧ εργάσιμες ημέρες από ώρα 18.00 μέχρι 21.00.

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

Δημοσιεύτηκε 15 Οκτωβρίου, 2015