Εστιατόριο-Καφέ

Εστιατόριο "Barestau"

Απο την κλασική πολυτέλεια του ιστορικού εστιατορίου “Stain” στη σύγxρονη αισθητική των γεύσεων, η εταιρία εστίασης και catering “Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε”, παρουσιάζει το νέο της χώρο, το “Planetarium Barestau“, που βρίσκεται στο “ΝΟΗΣΙΣ”. Ένα μέρος ιδιαίτερο και διαφορετικό, που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες του Κέντρου, αλλά και να αποτελέσει αυτόνομο προορισμό.

Ο χώρος διαθέτει μοναδική πανοραμική θέση προς τον Θερμαϊκό. Ένα επαγγελματικό δείπνο, μια γευστική συνεύρεση, μια έξοδος για ποτό στο “Planetarium Barestau” αποτελούν κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία. Ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός χώρος του, η εντυπωσιακή βεράντα και οι εξωτερικοί χώροι, που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 400 άτομα, αποτελούν μία μοναδική πρόταση για κάθε εκδήλωση, προσωπική ή επαγγελματική.

Εστιατόριο "Barestau"

Ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός εστίασης, η δημιουργικότητα και η εμπειρία των στελεχών της εταιρίας, σε συνδιασμό με τη μοναδική τοποθεσία του “Planetarium Barestau” εξασφαλίζουν τη μοναδικότητα και την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας εστιατορίου: 2310 475751.