Κατηγορίες
Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Απάντηση σε δημοσίευμα του ka-business.gr

Ενημερωθήκαμε για αρνητικό δημοσίευμα στο ka-business.gr στις 11/11/2014 και ακολουθεί η απάντηση του φορέα μας:

Προς την ομάδα του ka-business.gr,

Λάβαμε γνώση του σημερινού (11/11/2014) δημοσιεύματος στο ka-business.gr και ενημερώνουμε για τα εξής:

Η συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία αναφέρεστε, είναι εκδήλωση που διοργανώθηκε στο ΝΟΗΣΙΣ από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας. Η εκδήλωση αυτή υποστηρίχθηκε τεχνικά από έμπειρο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ (τεχνικό), παρουσία και στη συνέχεια τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο πληροφορικών συστημάτων και παρουσία του Γενικού Διευθυντή.

Ο Γενικός Διευθυντής έλαβε προσωπικά γνώση από τον τεχνικό ότι παρασχέθηκε κάθε τεχνική βοήθεια για την επίτευξη μετάδοσης live streaming, γεγονός το οποίο δεν επετεύχθη λόγω δικής σας υπαιτιότητας.

Σας παρείχαμε άμεσα πρόσβαση στο internet και άνοιγμα διεύθυνσης live streaming, όπως όμως ίσως γνωρίζετε, το να προσπαθείτε να βγάλετε live streaming μέσω δωρεάν υπηρεσίας server είναι κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται το ΝΟΗΣΙΣ και αφορά δικούς σας τεχνικούς χειρισμούς.

Ψεύδεστε όταν αναφέρεστε στο γεγονός ότι «αναζητούσατε μάταια τεχνικό για ώρες», δεδομένου ότι ο τεχνικός σάς παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια και κάλυψη.

Ψεύδεστε όταν αναφέρετε ότι «ένας υπάλληλος του ΝΟΗΣΙΣ κλείδωσε τους κωδικούς του live streaming και έφυγε», δεδομένου ότι ο τεχνικός κάλυψε την εκδήλωση μέχρι το πέρας της, με μεγάλη επιτυχία κατά γενική ομολογία, καλύπτοντας όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις απέναντι στο διοργανωτή, την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας.

Σημειώνεται, ότι το ΝΟΗΣΙΣ έχει πραγματοποιήσει πολλές εκδηλώσεις με κάλυψη live streaming και τεχνική υποστήριξη με απόλυτη επιτυχία και δεν θα μπορούσε σε αυτή την εκδήλωση να πράξει διαφορετικά.

Η ανήθικη από την πλευρά σας επίθεση προς τον φορέα και η εύκολη για σας λύση να ρίξετε λάσπη στο ΝΟΗΣΙΣ προκειμένου να δικαιολογήσετε τις δικές σας αδυναμίες δεν αποτελεί πρακτική χρηστής δημοσιογραφίας και επαγγελματισμού.

Επίσης, το να δημοσιεύετε κείμενο αναληθές και αναξιόπιστο χωρίς προηγουμένως να διερευνήσετε τα αίτια της μη μετάδοσης, αποτελεί δυσφήμιση και συκοφαντική επίθεση προς τον φορέα μας, η οποία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Η προσπάθειά σας να προσβάλλετε τη δημόσια εικόνα του φορέα, που αποτελεί νησίδα αριστείας στη χώρα αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Απαιτούμε να δημοσιεύσετε την απάντηση του ΝΟΗΣΙΣ στο ka-business.gr και επιφυλασσόμαστε για τη διεκδίκηση των νομίμων συμφερόντων και δικαιωμάτων μας.

Αθανάσιος Κοντονικολάου
Γενικός Διευθυντής

Δημοσιεύτηκε 13 Νοεμβρίου, 2014