Κατηγορίες
Νέα Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Νέο προβολικό σύστημα Laser στον Προσομοιωτή

To ΝΟΗΣΙΣ βελτιώνει την εμπειρία προσομοίωσης, αναβαθμίζοντας τον Προσομοιωτή  με προβολικό σύστημα Laser!

Μετά από μακρόχρονη λειτουργία, το ΝΟΗΣΙΣ προέβη σε αναβάθμιση του προβολικού συστήματος του πρώτου 3D προσομοιωτή στην Ελλάδα .  Η νέα γενιά Laser Projectors της Sony ©  εγγυάται μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες του ΝΟΗΣΙΣ!

Ο Γενικός Διευθυντής του φορέα, Θανάσης Κοντονικολάου δήλωσε: “Το ΝΟΗΣΙΣ – παρά τις δύσκολες για την εποχή οικονομικές συνθήκες- έχει δεσμευθεί να αναβαθμίζει τον εξοπλισμό των ειδικών αιθουσών προβολής του, προκειμένου να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες  στους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Ευελπιστούμε ότι οι εξελιγμένες τεχνολογίες προβολής και το περιεχόμενο των ταινιών, αποτελούν “έμπνευση” και έναυσμα δημιουργικότητας για τους νέους επισκέπτες μας”. 

Ο Βασίλης Μάτσος, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης τόνισε: “Η ανάλυση της προβαλλόμενης εικόνας, σε συνδυασμό με την ποιότητα χρωμάτων και το κοντράστ που προσφέρει η τεχνολογία Laser projection, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για μεγαλύτερη αίσθηση “εμβύθισης” του θεατή στην εικόνα, σύμφωνα με τις απαιτητικές προδιαγραφές της προσομοίωσης”.

Απολαύστε σήμερα μοναδικές εμπειρίες προσομοίωσης στον αναβαθμισμένο Προσομοιωτή του ΝΟΗΣΙΣ!

Για το πρόγραμμα προβολών πατήστε εδώ.

 

 

Δημοσιεύτηκε 7 Φεβρουαρίου, 2019