Κατηγορίες
Νέα Νόησις Κοινωνία

1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού

1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού
με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.000 ατόμων

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, καθώς πάνω από 3.000 άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ.

Μετά την επιτυχία του, το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού εξελίσσεται πλέον σε θεσμό και προγραμματίζει ήδη την επόμενη διοργάνωσή του με ακόμη πιο επίκαιρο και εμπλουτισμένο περιεχόμενο και εκδηλώσεις.

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν γονείς και παιδιά, οι οποίοι από τις 10:00-17:00 κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Noesis, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για όλες τις δράσεις, που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

Θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονταν ταυτόχρονα, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παιδιών.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Ιωάννα Λίλη για τους μεγάλους και ο Τιμολέων Τιραμόλας για τα παιδιά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι μοίρασαν δώρα στα παιδιά, υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους τους.

Παρούσες ήταν και οι παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς και πολλές Σχολές Χορού, οι οποίες εντυπωσίασαν με τις παραστάσεις τους και καθήλωσαν γονείς και παιδιά.

Στόχος του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μεγάλος Χορηγός του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού ήταν η φαρμακοβιομηχανία Intermed.

Χορηγοί ήταν και οι εταιρείες Νoesis, Avene, Zarbis, Diet me, Πλατανόρεμα, Pro Con, Liebe,Παιδικός Σταθμός, «Θεία Λένα», Σχολή Χορού Royal Dance, τα Λουξ Plus ‘n Light Αναψυκτικά και το Café Bar Liebe.

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Ράδιο-Θεσσαλονίκη.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Andrianoupoleos Pharmacy.

Πληροφορίες:
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μουρατίδου Φανή | 6972879927

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε 5 Οκτωβρίου, 2018