Κατηγορίες
Νέα Νόησις Κοινωνία

Το ΝΟΗΣΙΣ συμμετέχει στη δράστη AfterPath του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ

Το ΝΟΗΣΙΣ συμμετέχει στη δράση AfterPath που διοργανώνει το Σάββατο 6 Απριλίου η φοιτητική ομάδα PATh (Physicists of Aristotle University of Thessaloniki) του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α (Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων, ΑΠΘ).

Στόχος της δράσης είναι να εμπνεύσει και να πληροφορήσει το κοινό που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας που υπάρχουν για φοιτητές/φοιτήτριες και απόφοιτους/απόφοιτες του Φυσικού και γενικά των θετικών επιστημών και Πολυτεχνείων, προσφέροντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους φοιτητές και τις  φοιτήτριες να ανακαλύψουν τα διάφορα μονοπάτια σταδιοδρομίας που μπορούν να ακολουθήσουν.

Στο πλαίσιο αυτό το ΝΟΗΣΙΣ θα διοργανώσει workshop, όπου τρία στελέχη του, που έχουν αποφοιτήσει από το τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ, θα μιλήσουν για την εργασιακή εμπειρία τους στον φορέα. Η συμμετοχή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων εξωστρέφειας του ΝΟΗΣΙΣ με σκοπό τη σύνδεση και επικοινωνία του οργανισμού με την ευρύτερη κοινωνία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.

Δημοσιεύτηκε 2 Απριλίου, 2024