Κατηγορίες
Νέα Νόησις Κοινωνία

Astroparty – Η επιστροφή 17.9.2022

Το ΝΟΗΣΙΣ σας προσκαλεί στην ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση Astroparty 2022, η οποία επιστρέφει και πάλι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις του ΝΟΗΣΙΣ και απολαύστε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, για όλες τις ηλικίες, από το πεδίο των επιστημών και της τεχνολογίας.

Γνωρίστε έναν πολυχώρο άτυπης εκπαίδευσης, όπου η επιστήμη συνδυάζεται με τη βιωματική εμπειρία και η γνώση με την ψυχαγωγία.

Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν, τόσο στον εσωτερικό όσο και τον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων, περιλαμβάνουν: προβολές στο Πλανητάριο και το Κοσμοθέατρο, επισκέψεις στο Μουσείο Τεχνολογίας, στις περιοδικές εκθέσεις “Connected” και “Genesis”, πτήση γιγάντιων χαρταετών στον υπαίθριο χώρο, εκπαιδευτικά εργαστήρια και κατασκευές, διαδραστικά παιχνίδια και εντυπωσιακά πειράματα, μαθητικές καινοτομίες, συζητήσεις με επιστήμονες και παρουσιάσεις από ερευνητικές ομάδες, αστρονομικές παρατηρήσεις με τηλεσκόπια.

Ελάτε στο “Astroparty 2022”, τη μεγάλη γιορτή της επιστήμης για όλους!

Είσοδος ελεύθερη (εξαιρούνται οι προβολές σε Πλανητάριο και Κοσμοθέατρο, όπου υπάρχει συμβολικό εισιτήριο γενικής εισόδου 2€ για κάθε προβολή).

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια επικοινωνίας του ΝΟΗΣΙΣ:
www.noesis.edu.gr, στην ιστοσελίδα του φορέα,
www.facebook.com/NoesisScienceCenter, στη σελίδα στο facebook και
– στον λογαριασμό https://www.instagram.com/noesis_sciencecenter/ στο Instagram.

Δημοσιεύτηκε 6 Σεπτεμβρίου, 2022