Κατηγορίες
Featured Posts Νέα

Επίσκεψη Άγγελου Χαριστέα, Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Πολιτικής

Το ΝΟΗΣΙΣ επισκέφθηκε ο Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ξεναγήθηκε από το Γενικό Διευθυντή του ΝΟΗΣΙΣ, Θανάση Κοντονικολάου στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του.

Παράλληλα, από τον Λεωνίδα Γυμνόπουλο, Υπεύθυνο Εκθέσεων, Ανάπτυξης και Περιεχομένου έγινε παρουσίαση της πρωτοποριακής έκθεσης που ετοιμάζει το ΝΟΗΣΙΣ με θέμα την ψηφιακή επανάσταση, η οποία θα είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της στο ευρύ κοινό στις αρχές Απριλίου 2022.

Πρόκειται για μια μοναδική και καινοτόμο παραγωγή του φορέα, όπου ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί χρονικά στις εξελίξεις της τεχνολογίας και των τεχνολογικών εφευρέσεων, να συμμετέχει ενεργά σε διαδραστικές εφαρμογές, συλλογές και εκθέματα και να απολαύσει μια σύγχρονη βιωματική εμπειρία με εκλαϊκευμένη επιστημονική και ψυχαγωγική προσέγγιση.

Η έκθεση λόγω του πλήθους και της ευρύτητας των εκθεμάτων που διαθέτει το ΝΟΗΣΙΣ στη συλλογή του, καθώς και της τεχνογνωσίας στον σύγχρονο τρόπο παρουσίασης και διάχυσης της επιστημονικής έρευνας και γνώσης, είναι μοναδική στο είδος της στο διεθνές περιβάλλον Τεχνολογικών Κέντρων και Μουσείων.

Ο κύριος Χαριστέας δήλωσε την εκτίμησή του στο έργο του φορέα και δεσμεύτηκε να αγκαλιάσει και να στηρίξει την έκθεση, αναφέροντας τρόπους και μεθόδους προώθησης και προβολής της.

Η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό γεγονός για το 2022 και να προσελκύσει το ενδιαφέρον επισκεπτών και κοινού όλων των ηλικιών.

Δημοσιεύτηκε 27 Ιανουαρίου, 2022