Κατηγορίες
Featured Posts Νέα

87η ΔΕΘ – επισκέψεις στο stand του ΝΟΗΣΙΣ και του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας

Το ΝΟΗΣΙΣ, συμμετείχε στην 87η ΔΕΘ, στο πλαίσιο της παρουσίας της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ), υπό το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Η παρουσίαση του φορέα περιελάμβανε φωτογραφικό και video υλικό για τις δραστηριότητες και τις μεταφερόμενες εκθέσεις του, ενώ εμπλουτίστηκε με επιλεγμένα εκθέματα, όπως αντίγραφο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων και Ηλεκτρικό Λαμπτήρα Πυράκτωσης 50kw.

Παράλληλα, το ΝΟΗΣΙΣ παρουσίασε στοιχεία της πιο πρόσφατης μεταφερόμενης έκθεσής του, Connected, με θέμα τον νέο διασυνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο, την ιστορία και τις επιδράσεις του στη σύγχρονη ζωή, στο stand του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας, στο περίπτερο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Αντιπρόεδρος του ΝΟΗΣΙΣ και Πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας, κ. Γιώργος Βλαχογιάννης να υποδέχεται στο stand του ΝΟΗΣΙΣ τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Γιώργο Σκρέκα, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Μάξιμο Σενετάκη και τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Θανάση Κυριαζή.

Επίσκεψη στο stand του Ελληνικού Μουσείου Τεχνολογίας πραγματοποίησε επίσης, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, όπου ο κ. Βλαχογιάννης τον ενημέρωσε για τις συλλογές και τις δραστηριότητες του φορέα.

Δημοσιεύτηκε 25 Σεπτεμβρίου, 2023