Κατηγορίες
Featured Posts Νέα

Επίσκεψη Υφυπουργού Ανάπτυξης, Έρευνας και Επενδύσεων, κ. Χρήστου Δήμα

Το ΝΟΗΣΙΣ επισκέφθηκε ο Υφυπουργός κ. Χρήστος Δήμας και είχε συνάντηση και συζήτηση με τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Σιγάλα και τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος, κ. Θανάση Κοντονικολάου.

Ο Υφυπουργός τόνισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και την υποστήριξή του στο έργο και την προσπάθεια του φορέα για τη διάδοση και διάχυση της γνώσης και της επιστήμης, επισήμανε την εξαιρετική δουλειά, τη μοναδικότητα του και την προσφορά του στην εκπαίδευση, τη νέα γενιά και τον πολιτισμό.

Συζητήθηκαν επίσης τρόποι ανεύρεσης οικονομικών πόρων και συνεργασιών, ενώ ο Υφυπουργός εκδήλωσε ακόμη το θαυμασμό του για τη συλλογή του Μουσείου και ζήτησε τη συνεργασία με το Σωματείο Φίλων για να επιτευχθεί η καλύτερη προβολή και παρουσίασή της.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ιδρύματος και ο Γενικός Διευθυντής παρέστησαν στη συνάντηση του Υφυπουργού με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Φίλων.

Αναζητήθηκαν τρόποι ενδυνάμωσης της συνεργασίας των δύο φορέων για την αξιοποίηση των εκθεμάτων και των συλλογών και την ανάδειξη και προβολής του μουσειακού άξονα, των διαθέσιμων χώρων και πόρων.

 

Δημοσιεύτηκε 11 Ιουλίου, 2021