Κατηγορίες
Νέα Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Explora 2016-πενθήμερο καλοκαιρινό πρόγραμμα

Το σχολείο σταματάει, το EXPLORA ξεκινάει!

Για μαθητές Δημοτικού ΚΑΙ Γυμνασίου

000-Explora-afisa--2016

Για μαθητές Δημοτικού
Θέλετε το παιδί σας να κάνει κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα μοναδικά ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι; Το καλοκαιρινό πρόγραμμα EXPLORA για τελειόφοιτους Α΄- ΣΤ΄ Δημοτικού (τμήματα junior και senior) στο ΝΟΗΣΙΣ προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Τα παιδιά μέσα από ψυχαγωγικές και δημιουργικές δραστηριότητες θα γνωρίσουν θέματα επιστήμης και τεχνολογίας, θα συνεργαστούν με άλλα παιδιά, θα δουλέψουν ομαδικά και θα κάνουν νέους φίλους. Εκπαιδευτικά προγράμματα από ειδικούς, ομαδικά παιχνίδια, προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή, μονοήμερη εκδρομή, αναμνηστικό μπλουζάκι και φωτογραφία, γεύματα στο εστιατόριο στο ΝΟΗΣΙΣ, όλα αυτά συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ και από εξωτερικούς συνεργάτες.

Περίοδοι διεξαγωγής: 20-24/6, 27/6-1/7, 4-8/7.

Αριθμός συμμετοχών: 25 μαθητές σε κάθε περίοδο.

Κόστος συμμετοχής: 150€.

Δηλώσεις συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά εδώ.

Για συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις πατήστε εδώ.

Για μαθητές Γυμνασίου
Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το ΝΟΗΣΙΣ σε συνεργασία με εργαστήρια / τομείς σχολών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μέσα από την καθημερινή εμπλοκή σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες με την καθοδήγηση ειδικών σε θέματα ρομποτικής, εικονικών εργαστηρίων, γεωφυσικής, 3D printing επιδιώκεται η γνωριμία και εξοικείωση των παιδιών με γνωστικά αντικείμενα από τις φυσικές επιστήμες και την τεχνολογία. Η ενασχόληση στα εργαστήρια διαφόρων επιστημονικών κλάδων, οι προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή, τα ομαδικά παιχνίδια, αναμνηστικό μπλουζάκι και φωτογραφία, καθώς και τα γεύματα στο εστιατόριο στο ΝΟΗΣΙΣ περιλαμβάνονται στις παροχές του προγράμματος.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ και από εξωτερικούς συνεργάτες.

Περίοδος διεξαγωγής: 27/6-1/7.

Αριθμός συμμετοχών: 20 μαθητές.

Κόστος συμμετοχής: 150€.

Δηλώσεις συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά εδώ.

Για συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις πατήστε εδώ.

Πληροφορίες:

Μαριάννα Παπανδρέου, τηλ: 2310 483 000, εσωτ. 2 (Δευτέρα – Παρασκευή, 9.00 – 13.00).

Χορηγοί

xorigoi

 

 

 

 

Υποστηρικτές

ipostiriktes

 

 

 

 

Συνεργάτες

sinergates

Δημοσιεύτηκε 12 Μαΐου, 2016