Κατηγορίες
Νέα Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Explora 2017 – κρατήστε τις ημερομηνίες!

Το σχολείο σταματάει, το EXPLORA ξεκινάει!
Για μαθητές Δημοτικού ΚΑΙ Γυμνασίου

 

explora-1684x788-p
Θέλετε το παιδί σας να κάνει κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα μοναδικά ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι; Το καλοκαιρινό πρόγραμμα EXPLORA για τελειόφοιτους Α΄- ΣΤ΄ Δημοτικού (τμήματα junior και senior) και Α΄ – Γ΄ Γυμνασίου στο ΝΟΗΣΙΣ προσφέρει και φέτος αυτή τη δυνατότητα.

Για μαθητές Δημοτικού
Τα παιδιά μέσα από ψυχαγωγικές και δημιουργικές δραστηριότητες θα γνωρίσουν θέματα επιστήμης και τεχνολογίας, θα συνεργαστούν με άλλα παιδιά, θα δουλέψουν ομαδικά και θα κάνουν νέους φίλους. Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, ομαδικά παιχνίδια, προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή, αναμνηστικό μπλουζάκι και φωτογραφία, γεύματα στο εστιατόριο στο ΝΟΗΣΙΣ συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ και από εξωτερικούς συνεργάτες.

Περίοδοι διεξαγωγής: 19-23/6, 26-30/6, 3-7/7

Για μαθητές Γυμνασίου
Μέσα από την καθημερινή εμπλοκή σε ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες επιδιώκεται η γνωριμία και εξοικείωση των παιδιών με γνωστικά αντικείμενα από τις φυσικές επιστήμες και την τεχνολογία. Επιπλέον, προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή, αναμνηστικό μπλουζάκι και φωτογραφία, καθώς και γεύματα στο εστιατόριο στο ΝΟΗΣΙΣ περιλαμβάνονται στις παροχές του προγράμματος.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ και από εξωτερικούς συνεργάτες.

Περίοδος διεξαγωγής: 26-30/6

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων και τη διαδικασία εγγραφής θα ανακοινωθούν αρχές Μαΐου.

Δημοσιεύτηκε 10 Μαρτίου, 2017