Κατηγορίες
Νέα Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Explora 2017-πενθήμερα καλοκαιρινά προγράμματα

Το σχολείο σταματάει, το EXPLORA ξεκινάει!

Για μαθητές Δημοτικού ΚΑΙ Γυμνασίου

Για αδέλφια: για το 2ο παιδί έκπτωση 20% και
για το 3ο παιδί έκπτωση 50%

Θέλετε το παιδί σας να κάνει κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα μοναδικά ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι; Το καλοκαιρινό πρόγραμμα EXPLORA για τελειόφοιτους Α΄- ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ – Γ΄ Γυμνασίου στο ΝΟΗΣΙΣ προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

000-Explora-afisa-jpg-2017

Για μαθητές Δημοτικού
Περίοδοι διεξαγωγής: 19-23/6, 26-30/6, 3-7/7

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Α΄- Γ΄ Δημοτικού
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα EXPLORA για μαθητές που τελείωσαν την Α΄- Γ΄ Δημοτικού στο ΝΟΗΣΙΣ είναι ο ιδανικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης. Ποικίλες δραστηριότητες μέσα και έξω από το ΝΟΗΣΙΣ με όχημα το παιχνίδι και τη διασκέδαση, φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με θέματα επιστήμης και τεχνολογίας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία και την ομαδικότητα. Πειράματα, ρομποτική, κατασκευές, κυνήγι θησαυρού, ομαδικά παιχνίδια κάνουν κάθε μέρα μοναδική. Οι προβολές στο Πλανητάριο και το Κοσμοθέατρο, αναμνηστικό μπλουζάκι και φωτογραφία, καθώς και τα γεύματα στο εστιατόριο στο ΝΟΗΣΙΣ περιλαμβάνονται στις παροχές του προγράμματος. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ.

Δ΄- ΣΤ΄ Δημοτικού
Το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα EXPLORA για μαθητές που τελείωσαν Δ΄- ΣΤ΄ Δημοτικού στο ΝΟΗΣΙΣ εστιάζει στην τεχνολογία, με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κατασκευές και διάφορες δοκιμασίες. Μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες εκφράζεται η δημιουργικότητα των παιδιών, ενώ παράλληλα ενισχύονται η συνεργασία και η ομαδικότητα. Ανακύκλωση, ενέργεια, ρομποτική είναι μερικές από τις θεματικές του περιεχομένου του προγράμματος. Οι προβολές στο Πλανητάριο και το Κοσμοθέατρο, αναμνηστικό μπλουζάκι και φωτογραφία, καθώς και τα γεύματα στο εστιατόριο στο ΝΟΗΣΙΣ περιλαμβάνονται στις παροχές του προγράμματος. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ και από εξωτερικούς συνεργάτες.

Κόστος συμμετοχής: 150€.

Για αδέλφια:  για το 2ο παιδί η συμμετοχή κοστίζει 120€ (έκπτωση 20%) και για το 3ο παιδί η συμμετοχή κοστίζει 75€ (έκπτωση 50%).

Δηλώσεις συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά εδώ.

Για μαθητές Α΄- Γ΄ Γυμνασίου
Περίοδος διεξαγωγής: 26-30/6

Το πρόγραμμα για παιδιά που τελείωσαν την Α΄- Γ΄ Γυμνασίου διοργανώνεται από το ΝΟΗΣΙΣ σε συνεργασία με το τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια των 4 πρωινών επισκέψεων στις εγκαταστάσεις του τμήματος, τα παιδιά θα γνωρίσουν και θα εξοικειωθούν με τις εργαστηριακές πρακτικές, το χειρισμό εργαστηριακού εξοπλισμού, τα στάδια της επιστημονικής μεθόδου (παρατήρηση, σύγκριση, πειραματισμό). Στη συνέχεια, στο ΝΟΗΣΙΣ, τα παιδιά εμπλέκονται σε διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες με ένα ευφάνταστο τρόπο αντλούν τη θεματολογία τους από την τεχνολογία και επιστήμη. Οι προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή, τα ομαδικά παιχνίδια, αναμνηστικό μπλουζάκι και φωτογραφία, καθώς και τα γεύματα στο εστιατόριο στο ΝΟΗΣΙΣ περιλαμβάνονται στις παροχές του προγράμματος. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ και από εξωτερικούς συνεργάτες.

Κόστος συμμετοχής: 150€.

Για αδέλφια ισχύει: για το 2ο παιδί η συμμετοχή κοστίζει 120€ (έκπτωση 20%) και για το 3ο παιδί η συμμετοχή κοστίζει 75€ (έκπτωση 50%).

Δηλώσεις συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά εδώ.

Διάρκεια καθημερινού προγράμματος: 9.00 – 15.00

Προσέλευση: 8.30 – 9.00

Αποχώρηση: 15.00 – 15.30

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.

2. Τρόποι πληρωμής:

– Ηλεκτρονική πληρωμή. Γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες VISA, Mastercard.

– Πληρωμή στα ταμεία του ΝΟΗΣΙΣ, κατά τις ώρες λειτουργίας του ταμείου (Τρίτη έως Παρασκευή 9:00 – 15:00, Σάββατο 13:30 – 20:00, Κυριακή 11:30 – 18:00).

Για πληρωμές στα ταμεία του ΝΟΗΣΙΣ, η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

3. Εξασφάλιση οριστικής συμμετοχής:

Η οριστική συμμετοχή στο πρόγραμμα εξασφαλίζεται με την καταβολή του ποσού συμμετοχής και τη λήψη επιβεβαιωτικού email.

Πληροφορίες:
Μαριάννα Παπανδρέου, τηλέφωνο 2310 483 000, εσωτερικό 2
Δευτέρα ως Παρασκευή, 10.00 – 14.00

Υποστηρικτής
Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ

explora-xorigoi

 

 

 

 

 

explora-synergates

Δημοσιεύτηκε 15 Μαΐου, 2017