Κατηγορίες
Νέα Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Explora 2021 – πενθήμερο καλοκαιρινό πρόγραμμα

Για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Κάντε εγγραφή μέχρι και τις 19/05 με κόστος συμμετοχής 95€!

Θέλετε το παιδί σας να κάνει κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα μοναδικά ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι; Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Explora στο ΝΟΗΣΙΣ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Για μαθητές Δημοτικού, περίοδος διεξαγωγής:
Δευτέρα 28/06 – Παρασκευή 02/07

Α΄- Γ΄ Δημοτικού
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Explora στο ΝΟΗΣΙΣ για μαθητές που τελείωσαν την Α΄- Γ΄ Δημοτικού είναι ο ιδανικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης. Τα παιδιά έρχονται πιο κοντά στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση, μαθαίνοντας ταυτόχρονα τη σημασία της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Δραστηριότητες STEM, δημιουργική ρομποτική και κατασκευές, προβολές στο Πλανητάριο και το Κοσμοθέατρο, και ομαδικά παιχνίδια κάνουν κάθε μέρα μοναδική.

Δ΄- ΣΤ΄ Δημοτικού
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα EXPLORA στο ΝΟΗΣΙΣ για μαθητές που τελείωσαν την Δ΄- ΣΤ΄ Δημοτικού εστιάζει στην τεχνολογία, με δραστηριότητες STEM, οι οποίες περιλαμβάνουν κατασκευές και διάφορες δοκιμασίες. Tinkering, μηχανική, drones είναι μερικές από τις θεματικές του προγράμματος. Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες καλλιεργείται η επινοητικότητα και η κριτική σκέψη των παιδιών, ενώ παράλληλα ενισχύονται η συνεργασία και η ομαδικότητα. Οι προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή συμπληρώνουν ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό πενθήμερο.

Για μαθητές Α΄- Γ΄ Γυμνασίου, περίοδος διεξαγωγής:
Δευτέρα 14/06 – Παρασκευή 18/06

Α΄ – Γ΄ Γυμνασίου
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές που τελείωσαν την Α΄- Γ΄ Γυμνασίου.
Τα παιδιά εμπλέκονται σε δραστηριότητες STEM, οι οποίες αντλούν τη θεματολογία τους από την τεχνολογία και τις θετικές επιστήμες. Υλοποιούν μηχανικές κατασκευές δουλεύοντας σε ομάδες και ακολουθώντας οδηγίες, επιστρατεύοντας ταυτόχρονα τη δική τους ευρηματικότητα, εξοικειώνονται με το χειρισμό drones, και παρακολουθούν προβολές στο Πλανητάριο, το Κοσμοθέατρο και τον Προσομοιωτή.

Γενικές πληροφορίες για το Explora
Στις παροχές του προγράμματος περιλαμβάνονται ακόμη πρωινό snack, ελαφρύ γεύμα (κρύο σάντουιτς), αναμνηστικό σακίδιο και φωτογραφία, ασφαλιστική κάλυψη.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό του ΝΟΗΣΙΣ, καθώς και από εξωτερικούς συνεργάτες.

Διάρκεια καθημερινού προγράμματος: 9.00 – 15.00
Προσέλευση: 8.45 – 9.00
Αποχώρηση: 15.00 – 15.30

Για απαντήσεις σε «Συχνές ερωτήσεις» πατήστε εδώ.

Κόστος συμμετοχής: 120€

Κάντε εγγραφή μέχρι και τις 19/05 με κόστος συμμετοχής 95€!

Για δηλώσεις συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά πατήστε εδώ.

Διαδικασία εξασφάλισης συμμετοχής
1. Συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.

2. Τρόποι πληρωμής
– Ηλεκτρονική εγγραφή και πληρωμή. Γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard.
– Εγγραφή και πληρωμή στο ταμείο του ΝΟΗΣΙΣ, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, κατά τις ώρες λειτουργίας του ταμείου (Τρίτη – Παρασκευή 9.00 – 15.00, Σάββατο και Κυριακή 11.30 – 18.30).

3. Εξασφάλιση συμμετοχής
Η οριστική συμμετοχή στο πρόγραμμα εξασφαλίζεται με την καταβολή του ποσού συμμετοχής και τη λήψη επιβεβαιωτικού email.

Πληροφορίες
Μαριάννα Παπανδρέου, τηλέφωνο 2310 483 000, εσωτερικό 2
Δευτέρα ως Παρασκευή, 11.00 – 14.00

Χορηγοί

Το ΝΟΗΣΙΣ θα τηρήσει στο έπακρο τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία θα είναι σε ισχύ την περίοδο διεξαγωγής του προγράμματος, όπως αναφέρεται και στο αρχείο με τις συχνές ερωτήσεις. Επιπλέον, με μοναδικό σκοπό τη διασφάλιση της υγείας τόσο των παιδιών που θα συμμετέχουν όσο και των εισηγητών, θέτει ως βασική προϋπόθεση συμμετοχής, το να προσκομίσουν τα παιδιά την πρώτη μέρα του προγράμματος βεβαίωση με το αποτέλεσμα ενός self test που θα έχουν διενεργήσει την προηγούμενη μέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε 12 Μαΐου, 2021