Κατηγορίες
Νέα

2ο Hoppy Festival στο ΝΟΗΣΙΣ

Έρχεται το 2ο Hoppy Festival στο ΝΟΗΣΙΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2024, από τις 10.00 μέχρι τις 20.00

Το ομορφότερο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης για παιδιά επιστρέφει και θα είναι φανταστικό! Το φετινό πρόγραμμα του Hoppy Festival είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό, συμπεριληπτικό και…extreme! Έχοντας ως προτεραιότητα την ανάδειξη της αξίας του παιχνιδιού ως αναγκαίο στοιχείο για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών, το Hoppy Festival θέτει επιπλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τη σημασία της διατροφής και του αθλητισμού στη ζωή τους και κάνει πραγματικότητα το όραμά του για ένα Φεστιβάλ και μια κοινωνία που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά! Φέτος θα τιμήσουμε και τη γιορτή της μητέρας με μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών δράσεων, αλλά και φαντασμαγορικών εκπλήξεων για όλη την οικογένεια! Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και θα στηρίξει με μέρος των εσόδων της, το Σώμα Φίλων ΑΜΕΑ “Δράση για το κάτι άλλο” και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ “Αγκαλιά-Ζω” του Δήμου Θέρμης.

Το Σάββατο 11 Μαΐου, την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ τουρνουά ποδοσφαίρου από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΧΑΝΘ, ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ) για ηλικίες Κ7 Κ8 Κ9.

Τη δεύτερη μέρα Κυριακή 12 Μαΐου, σας καλούμε για παιχνίδι και διασκέδαση στους εντυπωσιακούς χώρους του ΝΟΗΣΙΣ, με μια σειρά ποικίλων δημιουργικών και αθλητικών δράσεων για κάθε ηλικία και προτίμηση! Ακόμη, φέτος άλλη μια νέα, συναρπαστική εμπειρία περιμένει τα παιδιά στο…“Street Mode” Park με δράσεις street art, street dance και BMX σε συνεργασία με το μεγαλύτερο φεστιβάλ της street κουλτούρας, “Street Mode Festival”!

Το συνολικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία παράλληλων δράσεων και εργαστηρίων, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξει αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στο κάθε παιδί, με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών, αλλά και τη βοήθεια των γονιών-συνοδών όπου χρειάζεται.

Τη μέρα αυτή ισχύει προσφορά για είσοδο στις δραστηριότητες του ΝΟΗΣΙΣ με έκπτωση 50% στο κανονικό εισιτήριο (δεν ισχύουν Μειωμένα και Ημερήσια εισιτήρια). Από την προσφορά εξαιρείται είσοδος στο θεματικό πάρκο Eco Zoo.

Φορέστε τα μεγαλύτερα χαμόγελά σας, πάρτε μαζί σας την πιο εκρηκτική ενέργειά σας και… ελάτε να ξεφαντώσετε στο μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ της πόλης!

Για αγορά εισιτηρίων on line πατήστε εδώ.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Χρήσιμες πληροφορίες
Προπώληση εισιτηρίων: https://shorturl.at/rOP47
Περισσότερες πληροφορίες: https://hoppyfestival.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/HoPPyFestival/
Instagram: https://www.instagram.com/hoppy_festival/
TikTok: https://www.tiktok.com/@hoppy_festival

Για τα παιδιά
-Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.
-Με το εισιτήριο εισόδου, τα παιδιά θα έχουν δωρεάν συμμετοχή σε
όλες τις δραστηριότητες – από το πρωί έως το τέλος του Φεστιβάλ.
-Συνίσταται τα παιδιά να έχουν μαζί τους καπέλα ηλίου.

* Δωρεάν για παιδιά έως 2 ετών και ΑΜΕΑ

Για ενήλικες (συνοδούς)
-Θα παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ στον χώρο του ΝΟΗΣΙΣ
-Μέγιστος αριθμός θέσεων πάρκινγκ: 700

Γενικά
-Μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ θα διατεθεί για τη στήριξη του έργου του Σώματος Φίλων ΑΜΕΑ “Δράση για το κάτι άλλο” και του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ “Αγκαλιά-Ζω” του Δήμου Θέρμης.
-Με το εισιτήριο δεν εξασφαλίζεται η είσοδος στις αίθουσες του ΝΟΗΣΙΣ.
-Στις αίθουσες του ΝΟΗΣΙΣ θα ισχύει έκπτωση 50% στο κανονικό εισιτήριο (δεν ισχύουν Μειωμένα και Ημερήσια εισιτήρια). Από την προσφορά εξαιρείται είσοδος στο θεματικό πάρκο Eco Zoo.
-O χώρος δραστηριότητας του φεστιβάλ βιντεοσκοπείται και φωτογραφίζεται και μέρους του υλικού θα συλλεχθεί και θα κοινοποιηθεί για εύλογους λόγους ενημερωτικούς και προωθητικούς λόγους. Σε περίπτωση αντίρρησής σας, παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε τη διοργάνωση πριν την είσοδό σας στον χώρο του φεστιβάλ, συμπληρώνοντας σχετική φόρμα αντιρρήσεων που θα διατίθεται στην πύλη εισόδου.

Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου, 2024