Κατηγορίες
Νέα

Hoppy Festival 7.5.2023 – Παιδικό φεστιβάλ

Το «1ο Hoppy Festival» καταφθάνει την Κυριακή 7 Μαΐου, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, στον χώρο του ΝΟΗΣΙΣ, φιλοδοξώντας να δώσει χαρά σε εκατοντάδες παιδιά που θα το επισκεφτούν, αλλά και δεκάδες άλλα που χρειάζονται αγάπη, ζεστασιά και στήριξη. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τον αθλητισμό, τις τέχνες, τις επιστήμες και ταυτόχρονα να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Θέλει να αναδείξει την αξία του παιχνιδιού ως αναγκαίο στοιχείο για την ανάπτυξη των παιδιών και μέσα από τον κοινωνικό του χαρακτήρα να στηρίξει τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη».

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και θα έχει ως επίκεντρο τη διατροφή, την υγεία, τον αθλητισμό, τις επιστήμες. Θα το παρουσιάσουν στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους ο παρουσιαστής-ραδιοφωνικός παραγωγός- συγγραφέας Γιάννης Σερβετάς και η παρουσιάστρια-αθλητική δημοσιογράφος Ευγενία Γήτα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ομιλιών πατήστε εδώ.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς της Λάμψης.

Γενική είσοδος: 3€ (παιδιά μέχρι 2 ετών και ΑΜΕΑ δωρεάν).

Είσοδος στις δραστηριότητες του ΝΟΗΣΙΣ με έκπτωση 50% στο κανονικό εισιτήριο. Δεν ισχύουν Μειωμένα και Ημερήσια εισιτήρια.

hoppy-logos

Δείτε το video

 

Δημοσιεύτηκε 26 Απριλίου, 2023