Κατηγορίες
Νέα

Ημερίδα στο ΝΟΗΣΙΣ 18.2.2023

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ οργανώνεται Ημερίδα, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος:

«Διερεύνηση και συσχέτιση απόψεων και πρακτικών εκπαιδευτικών που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες σε τυπικά και μη μαθησιακά περιβάλλοντα»

που χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) και υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙΣ, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι χωρίς κόστος, ενώ το πρόγραμμά της είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/ELIDEK-S. Το Α΄ μέρος της αφορά σε διαλέξεις, ενώ το Β΄ μέρος σε εργαστήρια.

Όσοι και όσες εκπαιδευτικοί Α’ και Β’ βαθμιας εκπαίδευσης επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα, είτε μόνο το Α΄ μέρος είτε και τα δύο, παρακαλούμε να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά μέχρι και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, την αίτηση συμμετοχής, η οποία είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/ELIDEK.

Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική για την παρακολούθηση της Ημερίδας, λόγω του αυστηρά περιορισμένου αριθμού προσφερόμενων θέσεων και για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν με μήνυμα στην προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση, ενώ θα λάβουν σχετική βεβαίωση συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Για τυχόν διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω email στη διεύθυνση: karnezou@noesis.edu.gr, υπεύθυνη Μαρία Καρνέζου.

Επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος: Πέτρος Π. Καριώτογλου, Ομοτ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.

 

Δημοσιεύτηκε 26 Ιανουαρίου, 2023