Κατηγορίες
Νέα Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Ενημερωτική ημερίδα “Μία Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.-Σχέδια δράσης”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/11/2018 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα «Μία Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.».

Διευθυντές, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι φορέων ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους Άξονες του Έργου με έμφαση στα χρηματοδοτούμενα Σχέδια Δράσης που υποστηρίζει το ΝΟΗΣΙΣ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους τρόπους υποβολής των Σχεδίων και όλων των απαραίτητων εγγράφων που είναι αναγκαίο να συμπληρωθούν και να κατατεθούν.

Οι εισηγητές αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα της πιλοτικής φάσης και στη σημαντικότητα της διεύρυνσης του Προγράμματος στο σύνολο των ΕΠΑ.Λ. της χώρας, ώστε να αναδειχθεί η πρωτοβουλία των μαθητών, οι καινοτόμες πρακτικές, η συνεργασία και η σύνδεση με την τοπική κοινωνία.

Την ημερίδα είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά πλήθος ενδιαφερόμενων, θέτοντας άμεσα ερωτήματα προς την ομάδα των ομιλητών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Σχέδια Δράσης έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος https://mnae.noesis.edu.gr, στην οποία διατίθεται μαγνητοσκοπημένη και η εκδήλωση.

Δημοσιεύτηκε 20 Νοεμβρίου, 2018