Κατηγορίες
Νέα Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Καφέ της Επιστήμης 11.4.2016 – Γενόσημα

Η πραγματικότητα γύρω από τα γενόσημα φάρμακα

cafe-epist-genosima

Με τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, του Βρετανικού Συμβουλίου και του ΝΟΗΣΙΣ συνεχίζεται για ενδέκατη συνεχή χρονιά η πραγματοποίηση των «Καφέ της Επιστήμης», που όπως πάντα, σας προσκαλούν να απολαύσετε τον καφέ σας και να συζητήσετε με τους ειδικούς επιστημονικά ζητήματα που προκαλούν το ενδιαφέρον μας

Στο Καφέ της Επιστήμης αυτού του Απριλίου, ο Γιώργος Πασιαρδής-Bashiardes, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Poitiers, θα δώσει όλες της εξηγήσεις στα ερωτήματα που όλοι θέτουμε γύρω από τα γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα.

Το γενόσημο φάρμακο είναι μέρος του τοπίου της φαρμακευτικής αγοράς και, προπαντός, ένα από τα εργαλεία στη ιατρική αγωγή. Κατά την παρουσίαση θα μπορούν να συζητηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ο κάθε χρήστης γύρω από τα προϊόντα αυτά και τα φάρμακα εν γένει.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στις 19.00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Λεωφόρος Στρατού 2Α, τηλ.: 2310 821 231).

 

Ο Γιώργος Πασιαρδής είναι καθηγητής χημείας και ερευνητής στα φαρμακευτικά προϊόντα, με σπουδές στην Αγγλία, διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο του Παρισίου και έρευνα στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και την Sanofi-Aventis Pharma.

Δημοσιεύτηκε 4 Απριλίου, 2016