“Ο μαγεμένος ύφαλος”

img_757804691827Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Μαγεμένος Ύφαλος», υπόσχεται να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους και να τους εκπλήξει ευχάριστα με το περιεχόμενό της.

Η απεραντοσύνη των ωκεανών του πλανήτη μας κρύβει απίστευτα και συναρπαστικά μυστικά. Ένα από τα πιο πολύτιμα είναι το “Kaluoka-hina”, ο Μαγεμένος Ύφαλος, η μαγεία του οποίου τον προστατεύει ώστε να μην τον βρουν οι άνθρωποι. Οι πολύχρωμοι κάτοικοι του Μαγεμένου Ύφαλου κατάφεραν έτσι να ζουν ειρηνικά. Ώσπου ξαφνικά, μια μέρα το ηφαίστειο ξυπνά, εκρήγνηται και τα μάγια λύνονται.

Δύο ψάρια, ο Αρης Πριόνης και ο Λάκης Λιθρίνης αναλαμβάνουν να επαναφέρουν την μαγική ειρήνη στον ύφαλο. Μοναδική τους καθοδήγηση: ο πανάρχαιος θρύλος ότι πρέπει να αγγίξουν το φεγγάρι.

Αλλά πώς μπορεί ένα ψάρι να αγγίξει το φεγγάρι; Αυτό είναι ένα μόνο από τα μυστήρια που καλούνται να λύσουν τα δύο ψάρια, σ’ αυτήν την συγκλονιστική περιπέτεια που θα ζήσουν, στην προσπάθειά τους να σώσουν τον αγαπημένο τους ύφαλο.

Η βραβευμένη παραγωγή «Μαγεμένος Ύφαλος» περιέχει πολλές πληροφορίες για τους υπέροχους υποθαλάσσιους κόσμους και για τη μυστική σχέση μεταξύ του Διαστήματος και της ζωής στη Γη. Μια συναρπαστική και παράλληλα εκπαιδευτική ταινία που αφυπνίζει την περιβαλλοντική μας συνείδηση και μας υπενθυμίζει την ανάγκη να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον.

Η μεταγλώττιση της ταινίας είναι μια ευγενική προσφορά του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 35 λεπτά και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 5 έως 12 χρονών.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: