Κατηγορίες
Νέα

Παρουσίαση προγράμματος 2021-2022 σε εκπροσώπους σχολείων

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση του ΝΟΗΣΙΣ για τους Διευθυντές σχολικών μονάδων και τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση, την οποία χαιρέτησε ο αναπληρωτής περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Θωμάς Μπαχαράκης, συμμετείχαν 33 διευθυντές σχολικών μονάδων και συντονιστές εκπαιδευτικού έργου.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δραστηριότητες του φορέα, που είναι διαθέσιμα για σχολικές ομάδες, στο πλαίσιο των σχολικών τους επισκέψεων στο ΝΟΗΣΙΣ το σχολικό έτος 2021-2022, καθώς και για τα ευρωπαϊκά έργα στα οποία συμμετέχει ο φορέας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο αναβαθμισμένο πλανητάριο τη διαδραστική παρουσίαση “Space quiz”, η οποία σχεδιάστηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Future Space, συμμετέχοντας οι ίδιοι και απολαμβάνοντας ένα ταξίδι από τη Γη μέχρι τα όρια του παρατηρήσιμου σύμπαντος.

Δημοσιεύτηκε 7 Οκτωβρίου, 2021