Κατηγορίες
Νέα

800 δωρεάν εισιτήρια για μαθητές Δ΄-ΣΤ΄ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου

Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν

Η μάθηση πρέπει να κρύβει μέσα της χαρά και ενθουσιασμό, σαν το παιχνίδι. Αυτός είναι ο σκοπός του προγράμματος «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν».

Στο πλαίσιο της δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας STOIXIMAN «Οι Μικροί Ήρωες μαθαίνουν», προσφέρονται 800 δωρεάν εισιτήρια για 2 προβολές: μία ταινία στο Πλανητάριο και μία ταινία στο Κοσμοθέατρο του ΝΟΗΣΙΣ. Η δράση αφορά μαθητές Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις των παιδιών, η εταιρία STOIXIMAN προσκαλεί τους μικρούς ήρωες να πειραματιστούν, να χορτάσουν την περιέργειά τους και να ανακαλύψουν μια πλευρά της μάθησης που ξεπερνά τα στενά όρια της σχολικής τους αίθουσας. Να αλληλεπιδράσουν με νέους ανθρώπους, να ευχαριστηθούν ένα διαφορετικό ταξίδι γνώσης και να γεμίσουν με ιδέες και σκέψεις που θα ενθαρρύνουν τις προσωπικές δεξιότητές τους.

Στο πρόγραμμα αυτό, η εταιρία έχει καλωσορίσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 30.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας την ευκαιρία στα παιδιά να βιώσουν πλούσιες μαθησιακές εμπειρίες μέσα από δωρεάν επισκέψεις σε προγράμματα Μουσείων και άλλων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Οργανισμών.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Επικοινωνία
Μαριάννα Παπανδρέου, τηλ. 2310 483000, εσωτερικό 2
Δευτέρα με Παρασκευή, ώρες 9.00 – 13.00

Δημοσιεύτηκε 17 Οκτωβρίου, 2023