Κατηγορίες
Νέα Νόησις Εργαστήρι - Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Το ΝΟΗΣΙΣ… παίζει με “ΣΤΟΡΓΗ” – 16.9.2018

Το ΝΟΗΣΙΣ με χαρά συμμετέχει και φέτος στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών ΣΤΟΡΓΗ, την Κυριακή 16/9/2018, ώρες 12.00-17.00, στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης. Οι “Peiramatistas” του ΝΟΗΣΙΣ, από τις 12.00 μέχρι τις 14.00, θα στήσουν για τους μικρούς τους φίλους, ηλικίας 6-9 ετών, ένα ενδιαφέρον εργαστήρι με θέμα τον αέρα και την κατασκευή σιντριβανιού, ανεμοδείκτη, τηλεφώνου κ.ά.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών ΣΤΟΡΓΗ, κα Τίμη Μπακατσέλου και τα μέλη του Δ.Σ. σας προσκαλούμε να έρθετε για να παίξουμε όλοι μαζί σε μία ξεχωριστή εκδήλωση η οποία είναι αφιερωμένη στα παιδιά, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 – 17:00, στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης.
Πολλοί επαγγελματίες προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους με όμορφες, πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες σε ένα πανέμορφο πάρκο.
Οι δραστηριότητες που πλαισιώνουν την εκδήλωση περιλαμβάνουν, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΕΝΝΙΣ, ΞΙΦΑΣΚΙΑ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, STEM, CLUΒ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, MAGIC SHOW, FACE PAINTING, KIDS FITNESS, INDOBOARD, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ, κ.α. Όλες διασκορπισμένες πάνω στο γκαζόν σε διάφορες γωνιές του Πάρκου με την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση παιδαγωγών και εκπαιδευτών .
Ταυτόχρονα, επειδή η απασχόληση στην φύση ανοίγει την όρεξη τα LIDL προσφέρουν τις λιχουδιές τους καθώς και πολλοί επώνυμοι επαγγελματίες της πόλης, τις γευστικές τους δημιουργίες.
– Κόστος εισόδου 15 € για τον ενήλικα και 10 € για το παιδί.
– Παιδιά κάτω των 3 ετών δεν πληρώνουν.
– Για πενταμελής οικογένειες το τρίτο παιδί είναι δωρεάν

 

Δημοσιεύτηκε 12 Σεπτεμβρίου, 2018