Κατηγορίες
Featured Posts Νέα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ThessINTEC Α.Ε., Νίκο Ευθυμιάδη

Το ΝΟΗΣΙΣ επισκέφθηκαν ο Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και ο Φωκίων Τζούρδας, Εμπορικός Διευθυντής της Thess INTEC A.E.

Από πλευράς ΝΟΗΣΙΣ τους υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής, Θανάσης Κοντονικολάου, ο Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Αφθονίδης, η Υπεύθυνη Χορηγιών, Κλαίρη Γρηγορούδη και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προβολής, Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των δύο φορέων συζήτησαν διεξοδικά τους τρόπους συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας, τρόπους σύνδεσης με τον επιχειρηματικό τομέα, καθώς και ζητήματα επικοινωνίας και κατανόησης του τρόπου λειτουργίας των επιστημονικών εργαστηρίων από το μαθητικό κοινό.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη προσπάθεια που πρέπει να γίνει από τους επιστημονικούς, τους ακαδημαϊκούς και τους επιχειρηματικούς φορείς για τη δημιουργία συνεργατικών σχημάτων με στόχο την προώθηση και ανάπτυξη της εφαρμοσμένης έρευνας, την ενίσχυση, προβολή και διάχυση προϊόντων, καθώς και την ωρίμανση κινήτρων και μεθόδων αξιοποίησης των δεξιοτήτων και ικανοτήτων της νέας γενιάς και του ευρύτερου κοινωνικού ιστού σε θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και επιχειρηματικής συνείδησης.

Το ΝΟΗΣΙΣ στηρίζει το όραμα και τα σχέδια ανάπτυξης της ThessINTEC και ευελπιστεί ότι με την υλοποίηση του έργου, η πόλη μας θα αποτελέσει σημαντικό κόμβο καινοτομίας και πυλώνα ανάπτυξης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Δημοσιεύτηκε 27 Ιανουαρίου, 2022