Κατηγορίες
Νέα

Εθελοντισμός στο ΝΟΗΣΙΣ – νέες ενημερωτικές συναντήσεις για ένταξη στην ομάδα εθελοντών του φορέα

Το ΝΟΗΣΙΣ ως πολιτιστικός φορέας και ζωντανό κύτταρο του κοινωνικού ιστού, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να γίνουν εθελοντές και να συμμετέχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και την θετική τους διάθεση στη λειτουργία του Ιδρύματος. Μέσω της συνεργασίας αυτής ο εθελοντής μπορεί να συμμετέχει στη μεγάλη οικογένεια του ΝΟΗΣΙΣ, σε ένα δυναμικό, πολιτιστικό περιβάλλον. Παράλληλα, προσφέρονται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας, ειδικές εκδηλώσεις για τους εθελοντές και άλλα προνόμια.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους, άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή αντικειμένου σπουδών. Το μόνο που χρειάζεται είναι ενθουσιασμός, δέσμευση, αφοσίωση και διάθεση προσφοράς.

Οι τομείς απασχόλησης περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο εξυπηρέτηση επισκεπτών, υποστήριξη εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ξεναγήσεων κ.ά.

Παρακαλούμε δείτε τους Κανόνες Παροχής Εθελοντικής Προσφοράς στο ΝΟΗΣΙΣ εδώ.

Για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα εθελοντών του ΝΟΗΣΙΣ, μέχρι το τέλος του 2022, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ενημερωτικές συναντήσεις:
– Τετάρτη 16/11, στις 13:00
– Τετάρτη 30/11, στις 13:00

Για να δηλώσετε συμμετοχή, επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και στείλτε email στο grigoroudi@noesis.edu.gr.

Πληροφορίες:
Κλαίρη Γρηγορούδη
τηλ. 2310 483 000, εσωτ: 126 (Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-15.00)
Email: grigoroudi@noesis.edu.gr

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο το ΝΟΗΣΙΣ θα προβαίνει σε έκτακτες ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα και τη σελίδα του φορέα στο facebook για τη στελέχωση ειδικών δράσεων και εκδηλώσεων από εθελοντές.

Δημοσιεύτηκε 7 Νοεμβρίου, 2022