Κατηγορίες
Νέα

Βράβευση του Ιωάννη Παπαευσταθίου από την Περιφέρεια Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και το ΝΟΗΣΙΣ

Την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, Θωμά Μπαχαράκη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΝΟΗΣΙΣ, Μιχάλη Σιγάλα και τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος, Θανάση Κοντονικολάου. Σκοπός της διαδικτυακής συνάντησης ήταν η βράβευση του πρώην Γενικού Γραμματέα του Ιδρύματος, Ιωάννη Παπαευσταθίου, από την Περιφέρεια Εκπαίδευσης και το ΝΟΗΣΙΣ για την πολυετή προσφορά του στην ανάδειξη της μαθητικής καινοτομίας.

Κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά στο έργο του κ. Παπαευσταθίου στο Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, όπου υπήρξε ιδρυτικό μέλος από το 1978 και αναφέρθηκε ο ρόλος του μεταγενέστερα, τόσο στη δημιουργία του ΝΟΗΣΙΣ, όσο και στις εκπαιδευτικές δράσεις του Ιδρύματος από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Η αγάπη του για τη μαθητική καινοτομία εκδηλώθηκε μέσα από την ίδρυση και συνδιοργάνωση του Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, από τη διεξαγωγή δεκάδων εκπαιδευτικών εκθέσεων, εκδηλώσεων και  συνεδρίων, δράσεις τις οποίες υποστήριξε σε σημαντικό βαθμό με τις οργανωτικές του ικανότητες.

Η Περιφέρεια Εκπαίδευσης και το ΝΟΗΣΙΣ τιμούν και αναγνωρίζουν τη διαχρονική προσφορά και το έργο φωτεινών προσωπικοτήτων, όπως ο κ. Παπαευσταθίου, προς τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

 

 

Δημοσιεύτηκε 9 Ιουνίου, 2021