Χώροι εστίασης στο ΝΟΗΣΙΣ

Planetarium Barestau

Το Planetarium Barestau είναι ένα μέρος ιδιαίτερο και διαφορετικό που ξεκίνησε το ταξίδι του τον Απρίλιο του 2006 με στόχο να ταξιδέψει τους ουρανίσκους σε ιδιαίτερους γευστικούς προορισμούς αλλά και την ψυχή μέσα από την μοναδική τοποθεσία και το ατμοσφαιρικό του περιβάλλον.

Για τις προσωπικές στιγμές και εκδηλώσεις, όπως είναι ο γάμος, η βάπτιση, τα παιδικά πάρτυ κλπ, προσφέρουμε ένα χώρο δεξιώσεων με την καλύτερη θέα στη Θεσσαλονίκη και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες catering από το Αυθεντικό Catering της Αφοι Κομπατσιάρη Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

http://thessaloniki-catering.gr

Οι αναζητητές του ρομαντισμού, θα βρουν στο Planetarium Barestau μια θέα που κόβει την ανάσα ενώ, οι απαιτητικοί της γεύσεις, την ποιότητα, την δημιουργικότητα και τις μικρές δόσεις πολυτέλειας που επιζητούν στη καθημερινότητα τους, είτε αυτή αφορά ένα επαγγελματικό δείπνο, είτε ένα προσωπικό ή οικογενειακό γεύμα.

 

Αναψυκτήριο


Η επιχείρηση με τη διακριτική επωνυμία «Catering Services Λαϊνα», μετρά σχεδόν δώδεκα χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στον τομέα της σίτισης.

Ένα μικρό και ευέλικτο σχήμα νέων ανθρώπων με πολυετή εμπειρία και πολλή αγάπη για το αντικείμενο έχει δημιουργήσει ένα ζεστό, φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον ταιριαστό με τον οργανισμό που τον φιλοξενεί.

Το αναψυκτήριο μπορείτε να το επισκεφθείτε καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας του ΝΟΗΣΙΣ και να απολαύστε σε προσιτές τιμές εξαιρετικά προϊόντα και φιλική εξυπηρέτηση.