Κατηγορίες
Νέα

16ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής 2-5.4.2024

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και
οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ86 Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

σε συνεργασία με
το ΝΟΗΣΙΣ – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας και το Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας (πρώην σωματείο Φίλοι ΝΟΗΣΙΣ)

διοργανώνουν το
16ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής
Κεντρικής Μακεδονίας

με διεθνή συμμετοχή

με θεματικούς άξονες: Εφαρμογές για υπολογιστές, Apps – Web εφαρμογές, Ιστότοποι, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Τεχνητή Νοημοσύνη

που θα διεξαχθεί στις 2-5 Απριλίου 2024, στο ΝΟΗΣΙΣ.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί δια ζώσης, λαμβανομένων πάντα υπόψη όλων των υγεινομικών πρωτοκόλλων της περιόδου διεξαγωγής του συνεδρίου.

Παρακαλούνται όλοι/ όλες οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε. και Δ.Ε. να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των μαθητών/ μαθητριών.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποβολή περίληψεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου http://www.mathitiko-synedrio.gr, στην επιλογή ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Η φόρμα υποβολής θα είναι ενεργή από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 έως και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024. Νέα καταληκτική ημερομηνία Τρίτη 4 Μαρτίου 2024 (παράταση), δείτε εδώ.

Στο 16ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα παρουσιαστούν έργα σχολικών μονάδων και από τις υπόλοιπες ΠΔΕ της χώρας, εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον, καθώς και από σχολικές μονάδες του εξωτερικού από χώρες με τις οποίες η ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας συνεργάζεται και αναπτύσσει κοινές εκπαιδευτικές δράσεις. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής παρουσίασης/ συμμετοχής των μαθητών και μαθητριών απομακρυσμένων σχολικών μονάδων.

Η διοργάνωση θα εμπλουτιστεί και με παράλληλες διαδικτυακές δράσεις, για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση σε επόμενες ανακοινώσεις.

Σχετικοί σύνδεσμοι
– 1η Ανακοίνωση του Συνεδρίου, πατήστε εδώ.
– Έντυπο Περίληψης Εργασίας, πατήστε εδώ.
– Έγκριση ΥΠΑΙΘΑ, πατήστε εδώ.

Δημοσιεύτηκε 11 Ιανουαρίου, 2024