Κατηγορίες
Δραστηριότητες Νέα Νόησις Κοινωνία

Επιστήμη και Αθλητισμός-επίσκεψη ακαδημίας ποδοσφαίρου Shooters

Το ΝΟΗΣΙΣ στο πλαίσιο της δράσης Επιστήμη και Αθλητισμός φιλοξένησε τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου K12, K13 Shooters, προσφέροντάς τους ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και γνώσης. Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές -παιδαγωγούς που φροντίζουν να μεταδίδουν στα παιδιά σύγχρονη νοοτροπία και αντίληψη με θεμέλιο τις κοινές συνιστώσες Επιστήμης, Αθλητισμού και Ευζωίας.

Στόχος της δράσης είναι να αναδείξει τις αξίες και δεξιότητες που χρειάζονται για την ορθή συμπεριφορά και να ενισχύσει τη δημιουργική σκέψη και το πνεύμα του υγιούς ανταγωνισμού, της ορθής κοινωνικής συμπεριφοράς και της ομαδικής συνεργασίας. Η αθλητική κοινότητα έχει αγκαλιάσει και στηρίζει την πρωτοβουλία μας αυτή, γεγονός που μας χαροποιεί και ευχαριστεί ιδιαίτερα, καθώς στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη επισκεφθεί το ΝΟΗΣΙΣ οι ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟΔ , η ΕΠΕΣΘ για την ετήσια βράβευση των αθλητών και πολλοί ερασιτεχνικοί σύλλογοι και σωματεία.

Το περιεχόμενο της δράσης είναι προσαρμοσμένο στις ηλικίες των παιδιών και περιλαμβάνει καινοτόμα προγράμματα, ανάμεσα σε άλλα:
– Το “Μύες εν δράσει”, που με έξυπνο και ευφάνταστο τρόπο δίνει έμφαση στην έννοια της διαφορετικότητας και τροφοδοτεί την εξάλειψη της νοοτροπίας των ιδιαιτεροτήτων και αναγκών και το δικαίωμα ίσης μεταχείρισης και συμμετοχής όλων σε όλες τις δράσεις και πτυχές του κοινωνικού ιστού και στον Αθλητισμό.
– “Η καρδιά μου χτυπά” και το “Αντικαπνιστικό Πρόγραμμα”, που με απλό τρόπο και με έξυπνη χρήση της τεχνολογίας παρουσιάζουν την έννοια της ευζωίας και της υγείας για τη ζωή και τη ψυχολογική και πνευματική ευρωστία.
– Τα εκπαιδευτικά προγράμματα χρήσης νέων τεχνολογιών VR που επίσης περιλαμβάνονται στη δράση και οι ψηφιακές παραγωγές που παρακολουθούν τα παιδιά, είναι προσαρμοσμένα στον οδηγό σπουδών και αποσκοπούν στη δημιουργία ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, χρήσιμων και παραγωγικών για το μέλλον της χώρας μας

Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε 5 Οκτωβρίου, 2020