Κατηγορίες
Δραστηριότητες Νέα Νόησις Κοινωνία

Επιστήμη και Αθλητισμός στο ΝΟΗΣΙΣ

Το ΝΟΗΣΙΣ και η ΟΔΥΣΣΕΙΑ συνεργάζονται στο πλαίσιο φιλοξενίας αθλητικών συλλόγων και Ακαδημιών ερασιτεχνικών συλλόγων, προσφέροντας ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης στα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτούς.

Ο αθλητισμός αποτελεί θεμελιώδες κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Γαλουχεί και εκπαιδεύει τα παιδιά, αλλά και τους γονείς στις έννοιες και αξίες της υπευθυνότητας, της κοινωνικοποίησης, της ευγενούς άμιλλας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υγιή σωματική, ψυχική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Στο πλαίσιο αυτό ο φορέας υποστηρίζει και συμμετέχει στη προσπάθεια καλλιέργειας κοινωνικής συνείδησης, ευρείας σκέψης και πνεύματος για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων και συγκροτημένων προσωπικοτήτων.

Στο παρελθόν έχουν τιμήσει τον φορέα με την παρουσία τους πολλοί αθλητικοί σύλλογοι, ΠΑΕ, οργανισμοί και ομάδες που ασχολούνται ενεργά και προάγουν το πνεύμα και τις αξίες του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Την Κυριακή στις 8 Δεκεμβρίου 2019 ο φορέας θα φιλοξενήσει τα παιδιά των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης και η δράση θα συνεχιστεί με κύρια επιδίωξη να καταστεί θεσμός κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Επιστήμη και Αθλητισμός ενώνουν και εκπαιδεύουν.

Δημοσιεύτηκε 5 Δεκεμβρίου, 2019