Κατηγορίες
Νέα

NOESIS STEAMLAND 23 – Ελάτε με τα παιδιά σας και εξερευνήστε δεξιότητες του μέλλοντος!

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 11.00-19.00

Το ΝΟΗΣΙΣ σας προσκαλεί στο
1ο Φεστιβάλ STEAM της πόλης!

Για τον Οδηγό Επίσκεψης της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια – workshops θα ενημερωθείτε στον χώρο του εκάστοτε εργαστηρίου από τους διοργανωτές του κάθε φορέα, λίγη ώρα πριν την ανακοινωμένη ώρα έναρξης.

 

Ελάτε να γνωρίσετε τις ομάδες και τους φορείς της πόλης που δραστηριοποιούνται στο ευρύ πεδίο STEAM* και μαζί με τα παιδιά σας επιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά τους.

Με περισσότερους από 30 εκθέτες (τοπικοί φορείς, εταιρίες, ΚΔΑΠ, εκπαιδευτήρια κ.ά.) το NOESIS STEAM LAND 23 προσφέρει την ευκαιρία να συμμετέχετε στη μεγάλη αυτή εκδήλωση και να γνωρίσετε τον πυρήνα της STEAM εκπαίδευσης της πόλης, μέσα από παρουσιάσεις και workshops.

Γενική είσοδος: 1€. Τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN Ελλάδας και την ενίσχυση των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία.

Δωρεάν είσοδος σε ΑΜΕΑ.

Δωρεάν είσοδος με την επίδειξη εισιτηρίου της εκδήλωσης Astroparty 2023.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το ΝΟΗΣΙΣ λειτουργεί κανονικά με μειωμένο εισιτήριο, 3€, για κάθε προβολή Πλανηταρίου, Κοσμοθεάτρου και Προσομοιωτή και για την είσοδο στο Μουσείο Τεχνολογίας, ενώ δεν θα ισχύσουν ημερήσια εισιτήρια. Για το πρόγραμμα προβολών πατήστε εδώ.

Η ιστοσελίδα του NOESIS STEAM LAND 23 https://steamland.gr/ βρίσκεται σε διαρκή ενημέρωση.

Σας περιμένουμε!

*STEAM: Science (Επιστήμη), Technology (Τεχνολογία), Engineering (Μηχανική), Art (Τέχνη), Mathematics (Μαθηματικά)

Εκθέτες

Χορηγοί

 

 

 

Δημοσιεύτηκε 6 Σεπτεμβρίου, 2023